Alarmsysteem bedraad

Naast draadloze alarmsystemen zijn er ook bedrade alarmsystemen. Deze systemen moeten geplaatst worden met bedrading tussen de verschillende sensoren van het systeem en de alarmcentrale. De communicatie tussen de sensoren en de alarmcentrale vindt plaatst via de aangelegde bedrading.

Bedrade alarmsystemen: de voordelen

Bedrade alarmsystemen hebben ten opzichte van draadloze alarmsystemen een groot voordeel. Zo hoeven er geen batterijen in de verschillende sensoren geplaatst te worden, omdat deze constant gevoed worden. Het nadeel hiervan is dat er wel weer bedrading aangelegd moet worden in de woning of het bedrijfspand waarin het alarmsysteem wordt aangelegd.

Een ander voordeel van bedrade alarmsystemen ten opzichte van draadloze systemen is dat deze gebruikt kunnen worden voor panden met een lage risicoklasse en panden met een hoge risicoklasse. Draadloze systemen kunnen alleen ingezet worden in panden met een lage risicoklasse en zijn daarom niet geschikt voor dure, grote of monumentale panden.

Waarom alarmsysteem.eu

Alarmsysteem.eu is een onafhankelijk internetplatform, gericht op het kosteloos adviseren van consumenten en bedrijven die een alarmsysteem of beveiligingscamera wil aanschaffen. De belangrijkste doelstelling is mensen te helpen de aanschaf van een dergelijk alarmsysteem te vergemakkelijken. Hierbij wordt een gratis offerteservice geboden voor de juiste keuze van een goed beveiligingsbedrijf.

Voordelen van het aanvragen van offertes via ons zijn dat u met het invullen van één offerteformulier meerdere gratis offertes van gespecialiseerde beveiligingsbedrijven in uw mailbox ontvangt. Zo kunt u makkelijk en snel verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en zo tot de juiste keuze komen.

Vraag vandaag nog meerdere gratis offertes aan!

Bent u geïnteresseerd in bedrade alarmsystemen en wilt u weten wat een dergelijk systeem kost? Vraag dan vandaag nog meerdere gratis offertes aan via onze gratis offerteservice. U ontvangt binnen 4 dagen meerdere gratis offertes voor bedrade alarmsystemen in uw mailbox.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze mailen naar info@alarmsysteem.eu.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonummer (verplicht)

Wat voor soort alarminstallatie zoekt u?

Welke functies moet de alarminstallatie hebben?

Welk type ruimte wenst u uit te rusten met een alarminstallatie?

Wat is de totale oppervlakte van uw bedrijfspand?

Binnen welke termijn wilt u eventueel een alarminstallatie aanschaffen?

Wanneer bent u het best bereikbaar voor een afspraak?

Wat is de postcode van uw bedrijf?

Vul hier onder de code
captcha