Alarmsysteem draadloos

Draadloze alarmsystemen zijn ideaal voor het beveiligen van huizen en kleine kantoorpanden. Bij alarmsysteem.eu kunt u gratis meerdere offertes aanvragen van gespecialiseerde beveiligingsbedrijven onder andere op het gebied van draadloze alarmsystemen.

Er zijn alarmsystemen in verschillende soorten en maten te krijgen, van eenvoudige systemen tot zeer geavanceerde systemen inclusief rookmelders. Zo zijn er draadloze alarmsystemen met een kleuren lcd-scherm, alarmsystemen waarbij u de zones kunt instellen die beveiligd moeten worden of verschillende gebruikers van het systeem toestaan met verschillende codes en nog veel meer. Afhankelijk van uw eisen en wensen is er voor u altijd een alarmsysteem op maat. Naast de keuze van de apparatuur is er nog de keuze om te kiezen voor de service van een meldkamer met of zonder alarmopvolging.

Ook voor bedrijven kunnen draadloze alarmsystemen ideaal zijn, maar dan moet het bedrijfspand niet in de risicoklasse 2 of hoger vallen, want dan is alleen de installatie van een bedraad alarmsysteem mogelijk. Vraag daarom dus eerst na bij uw verzekering wat de mogelijkheden voor een draadloos alarmsysteem zijn.

De voordelen van draadloze alarmsystemen

Draadloze alarmsystemen hebben enkele voordelen waaronder:

  • Omdat het systeem draadloos is, hoeven er geen breekwerkzaamheden verricht te worden en kan het systeem dus snel en makkelijk opgehangen worden, zonder dat er ook nog eens een elektricien aan te pas komt;
  • Doordat het installeren van een draadloos alarmsysteem erg eenvoudig is, zijn de installatiekosten ook erg laag;
  • Het systeem is ook handig te verwijderen, zodat u het bij een eventuele verhuizing ook makkelijk mee kunt nemen.

 

Offertes voor draadloze alarmsystemen aanvragen

Bent u overtuigd en wilt u weten wat draadloze alarmsystemen kosten?
U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging dat wij uw aanvraag hebben doorgestuurd naar verschillende beveiligingsspecialisten. Deze beveiligingsbedrijven zullen u binnen 4 dagen een mooi voorstel doen om uw huis of bedrijfspand te voorzien van een draadloos alarmsysteem geheel naar uw eisen en wensen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonummer (verplicht)

Wat voor soort alarminstallatie zoekt u?

Welke functies moet de alarminstallatie hebben?

Welk type ruimte wenst u uit te rusten met een alarminstallatie?

Wat is de totale oppervlakte van uw bedrijfspand?

Binnen welke termijn wilt u eventueel een alarminstallatie aanschaffen?

Wanneer bent u het best bereikbaar voor een afspraak?

Wat is de postcode van uw bedrijf?

Vul hier onder de code
captcha