Bewakingscamera


Een bewakingscamerasysteem is tegenwoordig geen luxe meer. Of het nu gaat om uw woning of uw bedrijf, u wilt verzekerd zijn van optimale veiligheid. Een dergelijk systeem binnen uw bedrijf zorgt er niet alleen voor dat klanten die hun zakken volstoppen met uw spullen worden gepakt, maar ook dat de werknemers die graag iets meenemen naar huis worden gezien. Wij van alarmsysteem.eu kijken graag met u mee naar een passende oplossing.

Er is in deze tijd meer mogelijk dan dat u zich voor ogen kunt houden. Het zelfs zo dat u livebeelden kunt bekijken van uw woning of uw bedrijf. Door middel van de moderne technologie is het niet meer ondenkbaar om vanaf uw mobiele telefoon uw woning in de gaten te hoduen. Er makkelijk voor als u op vakantie bent en u toch graag een extra oogje in het zeil wilt houden.

Criminelen te slim af

Criminelen kunnen door een uitgedacht bewakingscameraplan snel in de kraag worden gevat. Met een beetje geluk kunt u een herkenbaar gezicht doorgeven aan de politie en worden de daders snel gepakt. Is het niet zo dat u regelmatig nieuwsberichten hoort over een verhoogde pakkans bij een overval of diefstal? Dit is te danken aan het gebruik van cameratoezicht. De camera’s hebben een preventieve werking en bij een dergelijk voorval beschikt u over bruikbare bewijslast. De camerakeuze en de opstelling van de apparatuur is daarbij essentieel. Door de toenemede markt is een professioneel advies van belang en daarvoor bent u aan het goede adres. Wij advieseren u graag! Van een passend advies tot de installatie van de camera-apparatuur, u kunt een broep doen op ons!