Toegangscontrole beveiliging

Toegangscontrole geeft de persoon aan waar hij wel of niet naar binnen mag. Via een toegangsbewijs bekijkt het toegangsysteem of hij in het bezit is van een geldig bewijs voor een bepaalde locatie. Hierbij is zelfs de mogelijkheid om iemand toegang te verlenen op een bepaald tijdstip.

Continue beveiliging

Wanneer u kiest voor toegangscontrole, dan beschikt u over een continue beveiliging. Dit is een erg belangrijke vorm van beveiliging. De risico’s op een inbraak worden vaak onderschat. In veel gevallen zijn instellingen of bedrijven met volledige bezetting het kwetsbaarste. Juist omdat in dit geval verschillende mensen gewoon in en uit bij u lopen.

Toepassingen van toegangscontrole

Toegangscontrole wordt vaak toegepast bij in- en uitgangen. Maar ook het beveiligen van bepaalde ruimtes of lokalen is mogelijk. Elektronische toegangscontrole brengt veel praktische voordelen met zich mee. Zo wordt de tag (de elektronische sleutel) onbruikbaar gemaakt bij verlies of diefstal. Als u zich voorstelt wat er had kunnen gebeuren. Daarnaast heeft u een overzicht van de personen die in het pand aanwezig zijn.

Biometrie

Het woord biometrie staat voor het meten van levende wezens. Dit systeem wordt echter ook meer en meer toegepast binnen de toegangscontrole. Er wordt dan geen gebruik gemaakt van een elektronische sleutel, maar van een vingerafdruk. Er zijn hierin ook diverse mogelijkheden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er om met u mee te kijken en te zoeken naar een oplossing die het beste bij u past